Mistica е колекция тапети с висока устойчивост и копринен ефект на Zambaiti. Тапетите са изработени от тежък винил на хартиена основа. Подсилената устойчивост на механични увреждания прави тапети Mistica подходящи както за жилищни помещения, така и за хотели и офиси. Мотивите съчетават акцентни класически форми и нежни флорали с изчистени еднотонни тапети. Структурата е дълбока, релефна и наподобява текстил. Въпреки луксозния завършък, тапетите са изключително лесни за поддръжка благодарение на винилното покритие - почистват се с четка и препарат без абразивни съставки.

Съвети за залепване: тапетите се лепят с универсално лепило за тапети разтворено в пропорция за винилни тапети. Разкроената дължина тапет се намазва равномерно с лепило, сгъва се с намазаните страни една към друга и се оставя да омекне няколко минути преди да се нанесе на стената.

Препоръчително лепило: Bartoline Universal

МАГАЗИНИ: бул. Ботевградско шосе 525 (Jumbo Plaza), София, тел. 02 931 39 25 · бул. Луи Пастьор 30, Люлин 7, София, тел. 02 927 73 22 · www.minimax.bg

  • Facebook