top of page

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ

Поръчки от онлайн магазин за тапети Мини Макс се изпълняват в работни дни от понеделник до петък. Поръчки получени до 12:00 часа се обработват и тръгват обикновено в същия ден, а поръчки получени след 12:00 ч. тръгват на следващия ден. Повечето артикули са в наличност в складовете ни в София, но поради интензивните продажби е възможно някой артикул да е временно изчерпан. Ако това се случи незабавно ще се свържем с Вас да уточним срок за доставка. 

Информация за онлайн поръчки можете да получите на телефон 02 931 39 25.

ДОСТАВКА

Доставката се осъществява с куриерска фирма Speedy или Same Day. Времето за доставка до повечето точки в България е един - два работни дни, а за отдалечени райони до три работни дни.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се осъществява в брой или с карта на куриера при получаване на пратката.

ФАКТУРИ

Ако желаете фактура можете да попълните фирмените данни в полето за допълнителни инструкции преди финализиране на поръчката.

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Клиентът има право да върне стоката закупена от онлайн магазин Мини Макс в срок от четиринадесет дни. Когато връщането е по желание на клиента, той поема разходите за връщане на стоката. Продуктите трябва да са с ненарушена оригинална опаковка и в добър търговски вид. В случай на фабрични дефекти, разходите по връщане на пратката са за Мини Макс. Пазете документа за покупка (касов бон, фактура), той е необходим за обработка на връщане или смяна. За обработка на рекламация е необходимо да се представят документ за покупка, етикет от ролката и снимка или мостра на дефекта. 

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Електронен магазин за тапети Мини Макс www.minimax.bg е собственост на Мини Макс Груп ООД, вносител и разпространител на тапети, фототапети, ПВЦ панели, лепила и други с адрес на управление бул. Луи Пастьор 30, София. 

 

За да предложим нашите продукти и услуги, събираме и употребяваме следните лични данни:

 

Име и фамилия

Адрес

E-mail адрес

Телефонен номер

Данни за фактуриране

 

Тези данни се употребяват само за целите на конкретната поръчка. С цел осъществяване на доставка на поръчките, имена, адрес и телефон се предоставят на куриерски служби извършващи доставката.

 

Мини Макс не извършва директен маркетинг и не използва лични данни с рекламна цел.

 

По всяко време клиентите имат право да поискат информация за данните им чрез формуляра за запитвания.

bottom of page