top of page

Да преобразим кухнята

ПВЦ панели и гърбове за кухня

Кухнята е от най-трудните за ремонт места - особено ако са намесени плочки, чието разбиване би довело до смяна на ... всичко. Ако обаче все пак ви се прииска малко промяна, винаги можете да използвате ПВЦ панели или специалните ПВЦ кухненски гръбчета. Те са един супер икономичен вариант, който може да се постави даже и върху плочки, стига да се използва точното лепило. ПВЦ панелите са устойчиви на влага и се справят спокойно с кухненското ежедневие.


Мотивите са разнородни - плодове, зеленчуци, кафе, камъни, дъски, тухли, плочки, морски пейзажи. Остава само да развихрите въображението си.


Тапети за кухня


Ако пък сте свалили плочките или започвате от нулата, можете да използвате и тапети с покритие от винил. Покритието от винил позволява почистване, което е особено важно, когато слагаме тапети в кухнята. Не ни се сърдете, ако огладнеете докато гледате кухненските ни тапети - техните мотиви са най-вкусни. Дамите в колектива ни са силно привързани към тапети Elysium със сладки изкушения.


Най-бюджетното решение за кухня са тапетите от влагоустойчив симплекс. Това са хартиени тапети, чиито горен слой е обработен така, че ако по тях попаднат капки вода, цветовете им няма да се повредят.


3059 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page