Колекция Matrix на Zambaiti е поредният луксозен хит на любимия ни производител на тежък винил. Характерни за колекцията са дълбоката структура, металическите отблясъци и геометричните мотиви съчетани с богата палитра от едноцветни модели. Тапетите са изработени от тежък винил на хартиена основа - технологична комбинация, която осигурява акцентен релеф и триизмерно усещане. Както и всички тапети на Zambaiti, тапети Matrix са с подсилената устойчивост на механични въздействия. Висококачественото винилно покритие осигурява лесна поддръжка - тапетите се почистват с четка и препарат без абразивни съставки.

Съвети за залепване: тапетите се лепят с универсално лепило за тапети разтворено в пропорция за винил. Разкроената дължина тапет се намазва равномерно с лепило, сгъва се с намазаните страни една към друга и се оставя да омекне няколко минути преди да се нанесе на стената.

Препоръчително лепило: Bartoline Universal

МАГАЗИНИ: бул. Ботевградско шосе 525 (Jumbo Plaza), София, тел. 02 931 39 25 · бул. Луи Пастьор 30, Люлин 7, София, тел. 02 927 73 22 · www.minimax.bg

  • Facebook