top of page
Течни пирони Superstik (флакон за пистолет)

Bartoline Superstik е готово за употреба лепило подходящо за фиксиране на первази, плотове, декоративни стенни панели, гипсокартон, пана за таван и корнизи от полистирол, дърво.

 

Течни пирони Superstik (флакон за пистолет)

9,90 лв.Цена
  • Опаковка:

    Флакон за монтажен пистолет, 310 мл.

bottom of page