5295-4P-1 Rainbow Mountain Peru

Фототапет с шарена планина.

Опаковката включва лепило.

 

Материал: хартия

5295-4P-1 Rainbow Mountain Peru

96,00 лв.Цена
  • Размер на фототапета:

    368 см x 254 см

  • Части:

    4