EN | BG

Mini Max

Как да поръчам

Разгледайте продуктите на сайта и натиснете върху снимката на желания артикул. Ще се отвори страница с по-голяма снимка на модела, там е описана информацията за него и са показани подходящите тапети за комбинация. От падащото меню изберете необходимото Ви количество ролки и натиснете бутон "Постави в кошницата". Можете да продължите да пазарувате по същия начин.

След направения избор, за да направите поръчка натискате бутон "Кошница".

Ако сте променили решението си за някой от избраните продукти или да промените количество, можете да го направите като промените количеството в полето количество и натиснете бутон "Промени количеството".

След като сте се уверили, че продуктите и техните количества отговарят на това, което желаете, с натискане на бутон "Напред" следва стъпка 2, където трябва да попълните полетата за информация за доставка.

Ако имате нужда от фактура, натиснете бутон за фактура към поръчката и попълнете необходимата информация. Натиснете "Напред". Изберете желания начин за плащане в следващата стъпка и натиснете бутон "Поръчай" за финализиране на поръчката. Ще получите имейл за потвърждение на поръчката на указания от Вас имейл адрес. Натиснете бутон потвърди в получения имейл. Ще получите потвържение от нас, когато поръчката Ви е изпратена.

Начини на плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка чрез наложен платеж, по банков път или Epay.

Когато избраният начин на плащане е по банков път, трябва да преведете крайната сума на поръчката в нашата банкова сметка, която е указана в уведомителния имейл за потвърждение, който ще получите. Отразяването на плащането в нашата банкова сметка може да отнеме до два работни дни. Веднага след получаване на плащането ще изпратим Вашата поръчка с куриер на посоченият от Вас адрес. 

Когато избраният начин на плащане е с наложен платеж, плащането става при доставката.

Също така можете да заплатите и чрез Epay.

Доставка

Доставката отнема между два и три работни дни след потвърждение и изпращане на поръчката.

При плащане по банков път доставката е два работни дни след отразяване на плащането в нашата банкова сметка.

Цена на доставката

Цената на доставката се калкулира в зависимост от теглото на поръчката и избраният начин на плащане. За да проверите каква е точната стойност на поръчката Ви с доставка, моля добавете желаните продукти в кошницата, попълнете Вашите данни в стъпка 2 и натиснете напред. След като изберете начин на плащане, системата автоматично калкулира общата сума на поръчката с доставка. 

Наличност

Артикулите отбелязани с “Поддържа се в наличност” се поддъжат в наличност в нашите складове в София. Те обикновено се изпращат в рамките на един работен ден. В много редки случаи може някой от тези артикули да се окаже временно изчерпан, в такъв случай наш сътрудник ще Ви информира по телефон за точното време за доставка.

Артикулите отбелязани със “С поръчка” не се поддържат в наличност и времето за доставка варира от 7 до 14 работни дни в зависимост от конкретния артикул. Ако поръчате такъв артикул, наш сътрудник ще се свърже с Вас на указания телефон за връзка и ще Ви информира за точното време за доставка.